Mikä on profiilikuva latinaksi?


Me työttömät ja identiteetittömät lukiohiiret päätettiin tarjota säkenöivää läsnäoloamme näin online-palveluna sillä aikaa kun yleinen info-pisteemme Kaurialan lukio on sulkenut ovensa! Toisin sanoen päätimme käyttää viimeisen VAPAUDEN KESÄN ottamalla selfieitä ja ryömimällä kaislikossa. Tämänpäiväisessä osassa yksi taivuttelemme ruotsin epäsäännöllisten verbien sijaan kukkia seppeleeksi, onhan meistä 50% sentään kaikensoveltavia ilmiöopiskelijoita!





Koska Ida ei kirjoita ruotsia, kaikki ei tietenkään voinut mennä kuin Strömsössä! Toinen pyöristä jäi matkalle, mutta ukkosenuhkaa ja helteiden myötä alkanutta hipsterinmetsästyskautta pelkäämättä suunnistimme kuitenkin keksipaketteinemme Varikonniemeen. Safarihattuinemme ja kukkaseppeleinemme päädyimme sitten piileskelemään korkeaan kaislikkoon... ja tietenkin kaikki oli dokumentoitava. Kaislikko sanoi ssshhhhh mutta jos olisi osannut, olisi varmaan huutanut TURPA KIINNI!!!!





Ruoan jälkeen tulivat tietenkin ne joogahengitykset. Koska kertaus on opintojen äiti. Opopassi niin sanoi!!!!



50% ollessa pitkän matikan lukijoita on tietysti selvää, ettei asioita voi tehdä itselle ainakaan helpoksi. (Eikö niin?) Senpä vuoksi päätimme vaihtaa sijaintia juuri sinne, missä on eniten hyttysiä! Kuvien takia tietty. Koska Ida aikoo tehdä kuvisdiplomin, ja silloin kun luovuus vaatii jotain, mennään vaikka läpi kiviaidan!!! Tai niiden raunioiden.







Päivällisaikaan havahduimme kuvaustranssista ja muistimme että olemme a) nälkäisiä ja b) internetriippuvaisia, ja seurasimme ruisleivän ja wifin tuoksua Idan keittiöön. Mutta oltiin metsässä!!! Ja voimme todistaa sen!!!!



Team Itikanpureman ja Etananvainoaman tarina ei kuitenkaan jää tähän! Tästä tulee vielä ainakin trilogia!


2 kommenttia:

 

Idan twitter

Ellan twitter