Kotiseututuristit







Päivän instagram-haasteen kohdalla luki "What I Wore Today", joten oli sanomattakin selvää, mitä me lomailevat wannabe-abit päivän menoksi keksisimme. Valokuvausta! Toisille kun ei se onnistuneen peiliselfien ottaminen ole helppoa kuin heinänteko... ehkä koska kumpikaan meistä ei ole ikinä heinäntekovälineitä nähnytkään. Arkielämien prinsessoina meille ei tietenkään käynyt taustaksi mikä tahansa lautaseinä, vaikka linnaa pitikin lainata. Toistaiseksi. Hipsterlandian tulevina hallitsijoina meille ei tietenkään sopineet muut kuin kukkakruunut!





Sää oli melko tuulinen, mutta se ei meitä tietenkään pelottanut! (Paitsi hameenhelmojen kannalta. Onneksi leikimme kukkulan kuninkaita lähinnä keskenämme.)


draco dormiens nunquam titillandus etc

Pyöräilijöiden ja koiranulkoiluttajien tuijotuksesta huolimatta Ida hyppeli ja pomppelehti kuin vauvagaselli! Tosi sulavasti siis. Sitten se olisi true kukkaislapsena halunnut heittäytyä keltaiseen kukkamereen, mutta seassa oli nokkosia!! Ihan varmaan joku salajuoni.



Kuten sanonta kuuluu, toiset kärsivät kauneuden ja toiset hyvien instagramkuvien vuoksi. Siksi Idan kiljunta ei herättänytkään kuin vain puoli kaupunkia, kun tuuli (tai Ella, mutta ette voi todistaa mitään!!!) kuljetti voikukanhaituvat suoraa päin naamaa. Mutta ei hätää! Voikukathan on syötäviä, joten tämä oli kaikki ihan suunnitelmanmukaista.




Paljasjalkaisina hämeenlinnalaisina meidän oli tietty pakko ottaa paljasjalkaisia kuvia Hämeen linnassa, heh heh. Meistä tulee vielä stand up -koomikkoja ja poliitikkoja tällä nokkeluudella! Tai ainakin saadaan äikästä laudaturit!!!









Terkkuja bloggerille joka pilaa kuviemme värit ja myös nukkumatille, joka jätti Idan talon välistä!! Ei oltais haluttukaan olla virkeitä tai hyvännäköisiä, ollaanhan sentään lukiohiiriä, joiden aivosolujen lisäksi vaatteetkin on aina harmaat <3

Team Ihankuitti ja Eijaksa kiittää ja kuittaa!





0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Idan twitter

Ellan twitter